Mestre a casa C.P.Hispanidad Orba


http://mestreacasa.gva.es/web/0300685200

dimarts, 1 de gener del 2013

Campionat Mundial d'Handbol Masculí de 2013



El XXIII Campionat Mundial d'Handbol Masculí es celebrarà a Espanya entre el 11 i el 27 gen de 2013 sota l'organització de la Federació Internacional d'Handbol (IHF) i la Reial Federació Espanyola d'Handbol .




La Fase Inicial es disputarà a Madrid, Sevilla, Saragossa i Granollers-Barcelona.
Vuitens i Quarts de Final: Barcelona, ​​Guadalajara i Saragossa.
Semifinals i Final: Palau Sant Jordi. Barcelona.

Un total de 24 seleccions nacionals competiran pel títol de campió mundial.



Espanya es mesurarà a Croàcia, Hongria, Algèria, Egipte i Austràlia al Mundial 2013 de handbol
Espanya encapçalarà el grup D i jugarà els seus partits a Madrid
Rivera entrenador d'Espanya no volia creus amb els croats i els preferia en la fase de grups.
El torneig es disputarà entre el 11 i el 27 gener 2013
El Mundial d'Handbol 2013 podrà veure a TVE i RTVE.es


·     La selecció espanyola masculina d'handbol s'enfrontarà a Croàcia, Hongria, Algèria, Egipte i Austràlia en la primera fase del Campionat del Món 2013, que se celebrarà a Espanya, segons ha deparat el sorteig.

·      Espanya encapçalarà el grup D, la seu serà Madrid. Per la seva banda, la vigent campiona olímpica i mundial, França, s'enfrontarà a Alemanya, Argentina, Tunísia, Montenegro, Brasil, Dinamarca, campiona europea, a Macedònia, Islàndia, Catar, Rússia, Xile, mentre que Sèrbia ha quedat enquadrada amb Eslovènia , Polònia, Corea, Bielorússia i Aràbia Saudita.


Espanya 'va triar' quedar enquadrada en el Grup D, possiblement el més dur dels quatre, i la seu a la primera fase serà Madrid, al Madrid Arena. 
Valero Rivera,seleccionador nacional, va ser l'encarregat de triar el grup en qualitat de amfitrió i va decidir marxar amb la potent Croàcia, amb la qual preferia creuar ara i no veure ja fins a la fase final. 

I és que el tècnic aragonès va reconèixer després del sorteig que el combinat balcànic és un dels que més vegades l'ha guanyat durant la seva etapa al capdavant de l'actual bronze olímpic i mundial, per la qual cosa tenia clar que fos el grup que fos, era a l'única a la qual volia en el seu grup. 

A part dels croats, que van guanyar a Espanya en la lluita pel bronze del passat Europeu i amb la qual es mesuraran igualment en la fase de grups dels Jocs Olímpics, la selecció tindrà un altre rival dur com Hongria, amb la qual també es veurà les cares a Londres i amb la que va empatar en l'últim torneig continental. Altres combinats modestos com Algèria, Egipte i Austràlia haurien de ser teòricament més senzilles.
El Mundial d'Handbol es disputarà entre el 11 i el 27 de gener de 2013 i la seva fase inicial serà a Madrid, Sevilla, Saragossa i Granollers-Barcelona.
Els vuitens de final, als quals arribaran els quatre primers classificats de cada grup, i els quarts de final es celebraran a Barcelona i Saragossa, mentre que les semifinals i la final seran al Palau Sant Jordi de Barcelona.


Grups del Mundial
Grup A: França, Alemanya, Argentina, Tunísia, Montenegro, Brasil (Granollers-Barcelona).
Grup B: Dinamarca, Macedònia, Islàndia, Catar, Rússia, Xile (Sevilla).
Grup C: Sèrbia, Eslovènia, Polònia, Corea, Bielorússia, Aràbia Saudita (Saragossa).
Grup D: Espanya, Croàcia, Hongria, Algèria, Egipte, Austràlia (Madrid).


INFORMACIÓ i PÀGINA OFICIAL DEL MUNDIAL:
www. handballspain2013.com/es
http://www.rfebm.net/index.asp