Mestre a casa C.P.Hispanidad Orba


http://mestreacasa.gva.es/web/0300685200

dimarts, 3 de desembre del 2013

Copa Mundial de Futbol - FIFA Brasil 2014


Copa del Món de Futbol
La Copa del Món de Futbol (anomenada popularment 
Mundial de Futbol) és la competició oficial i més important de futbol.
És la competició esportiva més representativa del món en què s'enfronten els equips nacionals membres de laFederació Internacional de Futbol Associació (FIFA), el cos de regulació més gran dels esports. El campionat es porta a terme cada quatre anys des de la primera competició el 1930 (a excepció dels anys 1942 i 1946 per causa de laSegona Guerra Mundial). No obstant això, es pot considerar un esdeviment continu, atès que les rondes de classificació es porten a terme durant els tres anys anteriors a les rondes finals, també anomenada fase final.
En la fase o ronda final de la competició participen 32 equips nacionals que competeixen durant un període de quatre semanes al territori d'una nació seu. Només vuit nacions han guanyat el títol de la Copa del Món durant les 19 competicions que s'han realitzat

El torneig consisteix en dues fases: una classificatòria i una fase final.
A la ronda classificatòria hi participen quasi tots els membres afiliats a la FIFA en diferents fases classificatòries organitzades per les sis confederacions continentals: AFC (Àsia), CAF(Àfrica), CONCACAF (Amèrica del Nord, Amèrica Central i el Carib), CONMEBOL (Sud-amèrica), OFC (Oceania) i UEFA (Europa).
Cada confederació té una sèrie d'equips assignats per la FIFA per a participar a la fase final en funció del nivell futbolístic de cadascuna. En total es classifiquen 31 equips (nombre que ha anat variant en els diversos campionats). L'equip organitzador té una plaça garantida. Entre els tornejos de 1938 i 2002, el campió del campionat anterior es classificava automàticament, però aquesta regla fou abolida a partir del torneig de 2006.
A la fase final els 32 equips participants es divideixen en vuit grups de quatre equips. Els dos primers de cada grup, per un total de 16, passen a disputar eliminatòries de vuitens de final, quarts, semifinals i final a partit únic. Els dos perdedors de les semifinals disputen un partit pel tercer i quart lloc.


La Copa Mundial de la FIFA Brasil 2014 serà la XX edició de la Copa Mundial de Futbol .

 Aquesta versió del torneig es realitzarà en Brasil entre el 12 juny i el juliol 13 de 2014 , sent la segona vegada que aquest certamen esportiu es realitza al Brasil després de la Copa del Món de Futbol de 1950 , després que el president de la FIFA, Joseph Blatter , establís el criteri de rotació continental.


En 2004 , la FIFA va triar a Sud-amèrica com a seu de la Copa Mundial de 2014. Malgrat l'entusiasme inicial d'alguns països, només Brasil i Colòmbia van presentar les seves candidatures oficials abans del tancament del termini, el 18 desembre de 2006 . Alguns mesos després, Colòmbia va retirar la seva candidatura, deixant com a únic postulant al Brasil. El 30 octubre de 2007 , la FIFA va designar de manera oficial al Brasil com el país que acollirà la Copa del Món de Futbol de 2014.

Data: 12 de juny al 13 de juliol de 2014

El torneig se celebrarà del 12 de juny al 13 de juliol de 2014, poques setmanes després de la finalització de les principals lligues europees de futbol, ​​i durant l'hivern de l'àrea subtropical del país.